Buna seara as dori niste informati cu privire la un caz personal
Am formulat o plangere / reclamatie pe care am transmis la IPJ Botosani in calitate de petent acesta a fost inregistrat iar azi am primit o citatie sa ma deplasez in municipiul Botosani pentru a fi audiata la termenué mentionat eu avand domiciliu in targu mures.
Intrebarea este vreo cale sau solutie de care ma pot folosi in acest caz ca din cauza locului de munca dar si al distantei nu ma pot deplasa asa departe.
Se pote cere audierea mea in raza domiciliului sau transferarea dosarului - reclamatiei
Va multumesc anticipat.
Buna seara am o întrebare an 2011 a fost admisa cerere de executare silita a executorului A.B. împotriva mea o perioda am primit vreo trei somati ultima an 13 01 2015 , azi 18 06 2018 iar am primit dupa 3 ani si 5 luni o somatie, executorul desi avand dreptul sa ma execute silit nu a facuto nu am poprire nu mi sa luat nici un bun nimic nici 5 bani teecand vrema iar acesta nu a facut demersuri pentu recuperare,in acest caz pot sa ma adresez instantei invocand faptul ca sa prescris si executorul nu sia manifestat interesul in vederea recuperrari creantei
Va multumesc anticipat
Buna seara
Am o ântrebare am luat un credit an 04 02 2011 ân valoare de 3000 lei pe 12 luni (doanda 1440) total platibil 4440 lei ân contract este un articol care stabileste pretul imprumutului stabilind doanda de 1% pe zi din suma datorata acesta este legal ?
Ântrebare:
Ân toamna aului 2011 sa sí anceput demesrs pt executare silita pt neplata stabilind suma totala de plata 11627 lei reprezentand cheltuieli executare sí credit nerestituit sí dobanzi
Nu sa facut nici o poprire de atuncea nu a fost platit nici un leu ân 13 01 2015 am mai primit o somatie de atuncea nimic desi aveam salar
Executare silita mai are efect sí poate fi pusa in aplicare ? Exista posibilitatea sa fie inplinit perioada de prescritie?