avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara am o întrebare an 2011 a fost admisa cerere de executare silita a executorului A.B. împotriva mea o perioda am primit vreo trei somati ultima an 13 01 2015 , azi 18 06 2018 iar am primit dupa 3 ani si 5 luni o somatie, executorul desi avand dreptul sa ma execute silit nu a facuto nu am poprire nu mi sa luat nici un bun nimic nici 5 bani teecand vrema iar acesta nu a facut demersuri pentu recuperare,in acest caz pot sa ma adresez instantei invocand faptul ca sa prescris si executorul nu sia manifestat interesul in vederea recuperrari creantei
Va multumesc anticipat
Va puteti adresa instantei...
Va puteti adresa instantei, dar recomand sa consultati un avocat in vederea studierii spetei si eventual redactarea hotararii.
Faceti o contestatie la executare,insa verificati inainte dosarul d eexecutare, vedeti daca sunt acte efectuate in el in timpii cat nu ati mai auzit nimic.
Bunuri aveti pe numele dv.? Avea ce executa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de intimat intr-un dosar de executare silita isaiamariana isaiamariana Daca la prima infatisare nu am facut intampinare ,nu m-am prezentat , acum la a doua infatisare avand in vedere ca nu mai pot aduce dovezi instanta imi va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua marianaafrem marianaafrem Am facut un contract cu o firma de telefonie in data de 02-06-2014 pe o perioada de 2 ani si am platit doar 3 facturi (adica 3 luni) . Azi 15-01-2019 am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu BantasIoanMihai BantasIoanMihai Buna ziua, Am primit la o fosta adresa de domiciliu, o somatie de executare silita din data de 12.01.2017 de la un birou de executori judecatoresti cu ... (vezi toată discuția)