avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua,
Am primit la o fosta adresa de domiciliu, o somatie de executare silita din data de 12.01.2017 de la un birou de executori judecatoresti cu privire la un contract de card de credit datat cu 01.08.2005, contract la care mentionez ca nu am achitat nici o rata.
De aproximativ 8 ani nu am mai fost contactat in nici un fel referitor la contractul in cauza.
Va rog sa imi spuneti daca nu s-a depasit perioda de prescriere a creantei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 14:06, 19 Ianuarie 2017
Daca nu ati efectuat nicio plata in tot acest timp si nu ati facut nici un act voluntar prin care sa recunoasteti datoria, creanta este prescrisa si va recomand de urgenta sa faceti contestatie la executare prin care sa solicitati admiterea exceptiei prescriptiei dreptului de a cere executarea silita. Termenul de a depune contestatia este de 15 zile.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
Iana Țurcan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi/credit florin_27 florin_27 Am avut un card de cumparaturi,la una din bancile din Romania,destul de cunoscuta,initial cu o limita de credit de 3300 lei,ulterior,fara a fi instiintat,cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita prescriptie laur123 laur123 Buna ziua Acum cativa ani am primit o amenda la trecerea de frontiera din SM pentru trafic de tigari, ulterior primaria orasului meu de domiciliu care se ... (vezi toată discuția)
Poprire dupa perimare/prescriere Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va expun spre analiza urmatoarea situatie si sper sa ma ajutati cu o indrumare: - credit contractat la o banca (ifn) in data de[b] ... (vezi toată discuția)