avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Audierea petentului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Audierea petentului

Buna seara as dori niste informati cu privire la un caz personal
Am formulat o plangere / reclamatie pe care am transmis la IPJ Botosani in calitate de petent acesta a fost inregistrat iar azi am primit o citatie sa ma deplasez in municipiul Botosani pentru a fi audiata la termenué mentionat eu avand domiciliu in targu mures.
Intrebarea este vreo cale sau solutie de care ma pot folosi in acest caz ca din cauza locului de munca dar si al distantei nu ma pot deplasa asa departe.
Se pote cere audierea mea in raza domiciliului sau transferarea dosarului - reclamatiei
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contestarea unei rezolutii la neinceperea urmaririi penale mirceapetre mirceapetre Buna ziua, Am facut o plangere penala legata de secretul profesional in sanatate. Cu toate ca dupa parerea mea a fost foarte bine documentat, atat IPJ ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala rolex rolex In cazul unei plangeri penale privind tulburarea proprietatii/teren agricol/ ESTE POSIBIL ca plangerea sa se faca la prchetul de la domiciliul proprietarului ... (vezi toată discuția)
Citat la politie Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Incep prin a va spune ca locuiesc in Bucuresti. Am facut o plangere on-line la IPJ Galati, prin care am solicitat aplicarea legii pentru o persoana care a ... (vezi toată discuția)