Buna seara. As avea nevoie de o informație. Eu cu soțul meu locuim într-un apartament dat de primarie in bloc social. Titularul contractului este sotul. Se poate ceda contractul pe numele meu , al soției? Mulțumesc pentru un eventual răspuns.
Buna ziua, as dori un pic de ajutor sau o indrumare pentru acest subiect.
Am trimis un colet ramburs de la Bacau la Iasi, dar am gresit adresa de pe colet si destinatarul nu a putut ridica, o doamna de la OP nr 1 Iasi ma sunat sa-mi spuna ca se poate remedia daca ma duc inapoi la O P Bacau sa modific adresa prin e-post, asa am facut contra sumei de 5 ron. A doua zi am asteptat sa se ridice coletul, nu a reusit deoarece trebuia sa plateasca la ridicare 110 ron, ceea ce nu era adevarat, coletul costa ramburs cu tot doar 69 ron. Am trimis o poza dupa chitanta doamnei respective.A treia zi sa dus destinatara iar la posta, tot nu a reusit sa ridice coletul pe motiv ca e adresa gresita, (desi cu doua zile modificasem adresa) mi-a trimis coletul inapoi la Bacau. Am sunat la OP nr 9 Bacau pentru a rezolva ceva, dar doamnele au zis ca cei de la Iasi sunt vinovati de returnarea coletului pentru ca nu au citit mesajul din aplicatia lor e-post si ca ei si-au facut treaba.
Deci pagubita sunt eu ca platesc transportul de doua ori. Ce se intampla daca la intoarcere nu ridic coletul? Multumesc.
Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament locuinta sociala cu chirie,titularul contractului este sotul meu. Am o fiica care e majora si locuim impreuna. Din cauza neintelegerii cu sotul vrem sa ne despartim. Intrebarea mea este: In cazul divortului cine are dreptul de a ramane in apartament, eu si fiica mea avem vreo sansa?
Va multumesc!