avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. As avea nevoie de o informație. Eu cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. As avea nevoie de o informație. Eu cu soțul meu ...

Buna seara. As avea nevoie de o informație. Eu cu soțul meu locuim într-un apartament dat de primarie in bloc social. Titularul contractului este sotul. Se poate ceda contractul pe numele meu , al soției? Mulțumesc pentru un eventual răspuns.

Alte discuții în legătură

Apartament anl Roxana1231 Roxana1231 Bună ziua. As avea o nelămurire, am fost la primăria de domiciliu și nu mi-au oferit un răspuns concret. Aș dori să depun dosar pentru ANL. Soacra mea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns,eu și soțul ... Ioana . Ioana . Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns,eu și soțul locuim într-un bloc anl și urmează sa divortam ,avem 3 copiii doi sunt minori ,el este titular ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular contract de inchiriere lenup29 lenup29 buna ziua ma numesc elena si am o problema la care va rog frumos sa-mi dati un raspuns: in prezent eu locuiesc impreuna cu cei 4 copii ai mei intr-un ... (vezi toată discuția)