avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns,eu și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns,eu și soțul ...

Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns,eu și soțul locuim într-un bloc anl și urmează sa divortam ,avem 3 copiii doi sunt minori ,el este titular pe contract si restul familiei suntem și noi .Ce șanse am eu sa rămân în acest apartament cu copiii ?El a plecat de acasa și ma înșelat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:01, 1 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti in instanta atribuirea beneficiului locuintei, discutati cu un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți toate șansele deoarece titularul contractului a părăsit locuința. Este posibil să se rezolve direct cu proprietarul apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Atribuirea beneficiului contractului de inchiriere si evacuarea mea din casa ursansorin ursansorin Sunt divortat din culpa comuna, impreuna avem un ap cu 3 camere de la ANL. Fosta sotie a plecat de acasa in data de 30.11.2009 pe 14.01.2010 sa terminat ... (vezi toată discuția)