avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... atribuirea beneficiului contractului de inchiriere si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

atribuirea beneficiului contractului de inchiriere si evacuarea mea din casa

Sunt divortat din culpa comuna, impreuna avem un ap cu 3 camere de la ANL. Fosta sotie a plecat de acasa in data de 30.11.2009 pe 14.01.2010 sa terminat procesu. Acuma ea cere atribuirea beneficiului contractului de inchiriere si evacuarea mea din casa. Mentionez ca ea nu a contribuit la plata intretinerii decat partial la plata energiei electrice restul plateam eu. Impreuna avem si 2 copiii minori.Eu sunt titularul contractului de inchiriere in spatiu mai este trecuta fosta sotie copii si mama mea Ma intereseaza daca pot fi evacuat din casa?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:02, 9 August 2010
Daca copii minori au ramas in grija mamei, acesteia ii va fi atribuit si beneficiul ctr de inchiriere ramane doar sa dovedeasca ea ca are si venituri pt a putea plati datoriile;
Aveti foarte putine sanse dv.
conteaza cand se tine cont de atribuirea casei carui parinte i-a fost incredintata tutela copiilor de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate locui in apartament anl dupa divort? yrysesty yrysesty Buna seara!Locuiesc impreuna cu sotul si copilul intr-un apartament ANL,de aproape trei ani.Din pacate,va trebui sa divortam.Vom fi evacuati din apartament de ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)