avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiAndy

Activitate MihaiAndy

Răspuns la discuția Notice Avocat uk
Nu am semmat nici un contract cu dansul tokmai de asta ma m mirat deoarece nu mi a spus va trebui sa l platesc dupa.chiar dak nu ma reprezinta multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu avem cum sa cunoastem ce contract ati incheiat dvs cu av respectiv,ce activitati a prestat pt dvs si cum isi calculeaza onorariulMai mult ca sigur o sa va execute silit daca nu intelegeti sa achitati restul de plata.DVs ca alti utilizatori credeti ca un av din Romania cunoaste legislatia din UK,Mozambic sau Argentina.Fiecare tara isi are propria legislatie avocati au propriile legi /regulamente de exercitare a profesiei .Eventual va adresati tot unui avocat din UK dar consultatia e posibil sa va costeai mult decat suma datorata.

Buna ziua ...in urma cu 4Luni am mers la un avocat din Uk Din pacate nu prea ...profesional si lipsa de experienta in fine.....dar in data de 15-04-2018am primit pe adresa un plic prin care sunt informat k cica mai am de platit 144£ dar nu mi s a adus la cunostiinta asa ceva si cand am vb k avocatul am stabilit prin telefon pt ca nu mai doresc sa merg in instanta dar nu mi a precizat nimik despre acest peyment dupa 4 luni...ce pot face multumesc
Răspuns la discuția Car finance

MihaiAndy a scris:

Am luat o masin de 6Luni financepe 3ani... dar in curs de 3luni motorul sa stricat si avand asigurare si garantie tot nu vor sa mi repara masina mai am de platit vreo 5000lire dar vreau sa opresc finance pt ca nu sunt de acord sa platesc pt ceva ce nu folosesc ce mi se poate intampla multumesc

Discuție Car finance
Am luat o masin de 6luni finance timp de 3 Ani .. dar in curs de 3luni motorul sa stricat si avand asigurare si garantie tot nu vor sa mi repara masina mai am de platit vreo 5000lire dar vreau sa opresc finance pt ca nu sunt de acord sa platesc pt ceva ce nu folosesc ce mi se poate intampla multumesc