avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Car finance
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Car finance

Am luat o masin de 6luni finance timp de 3 Ani .. dar in curs de 3luni motorul sa stricat si avand asigurare si garantie tot nu vor sa mi repara masina mai am de platit vreo 5000lire dar vreau sa opresc finance pt ca nu sunt de acord sa platesc pt ceva ce nu folosesc ce mi se poate intampla multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
MihaiAndy, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihaiAndy , utilizator 21:40, 20 Ianuarie 2018

MihaiAndy a scris:

Am luat o masin de 6Luni financepe 3ani... dar in curs de 3luni motorul sa stricat si avand asigurare si garantie tot nu vor sa mi repara masina mai am de platit vreo 5000lire dar vreau sa opresc finance pt ca nu sunt de acord sa platesc pt ceva ce nu folosesc ce mi se poate intampla multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un service auto 1Anon1m 1Anon1m In mare mi sa stricat masina in Oradea eu fiind din Fagaras ..a necesitat schimbarea motorului ..dupa o luna a zis ca este gata masina ..am fost dupa ea si nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! recent am cumpărat o mașina de la un parc auto ... anamaria317 anamaria317 Buna seara! Recent am cumpărat o mașina de la un parc auto și la 3 zile a început sa pice toată. Când am testat mașina (10-15 minute) ca mai mult nu s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un cap tractor bogdanioan79 bogdanioan79 buna ziua. Ma numesc Bogdan si am o firma de transport infiintata de un an de zile si am cumparat un cap tractor Iveco .Problemele au aparut la prima cursa pe ... (vezi toată discuția)