avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate Mada.80

Activitate Mada.80

Răspuns la discuția Dosar pensie
Domiciliul il are in jud. Alba insa are si mutatie pe Bacau. Daca apare cu mutatie pe Jud Bacau pot depune dosarul de pensionare la Bacau ?
Răspuns la discuția demisie
Va multumesc. O saptamana cat mai buna !
Răspuns la discuția demisie
Multumesc pentru raspuns. Sa aveti o saptamana frumoasa!
Discuție Dosar pensie
Buna ziua,
As vrea sa depun dosarul pentru pensie in numele mamei mele in jud. Bacau deoarece ea nu este in tara.
Eu am procura pentru a putea depune dosarul si a ma ocupa de toate formalitatile, insa de la CAS .Bacau mi se spune ca nu pot depune dosarul deoarece mama mea figureaza cu ani lucrati in alt judet, respectiv jud. Alba. Mentionez ca cei de la casa de pensii jud. ALBA ne-au indrumat sa procedam asa deoarece exista articol in lege care da aceasta posibilitate. Ma puteti ajuta cu mai multe informatii si eventual o lista cu actele necesare pentru a putea depune in jud. Bacau dosarul de pensie al mamei mele. Va multumesc
Discuție demisie
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am depus cererea de demisie cu 15.01.2018 in baza art. 81 alin.1 CM, dar mai am dreptul la 2 zile de CO pentru luna ianuarie si 7 zile de CO din 2017. pot sa depun cerere de CO pentru cele 2 zile in perioada de preaviz ?