avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am depus cererea de demisie cu 15.01.2018 in baza art. 81 alin.1 CM, dar mai am dreptul la 2 zile de CO pentru luna ianuarie si 7 zile de CO din 2017. pot sa depun cerere de CO pentru cele 2 zile in perioada de preaviz ?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Mada.80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mada.80 , utilizator 15:55, 22 Ianuarie 2018
Puteti depune cerere pentru concediul de odihna, iar perioada preavizului nu va fi suspendata pe perioada efectuarii zilelor de concediu.
Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele, dupa cum se prevede la art. 81 alin (5) din Codul muncii.

Asadar, pe durata preavizului aveti dreptul la concediu de odihna,
Multumesc pentru raspuns. Sa aveti o saptamana frumoasa!
Va multumesc. O saptamana cat mai buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânarea acceptării demisiei de către angajator andreeapuscasu andreeapuscasu Bună ziua, Am și eu o mică problemă la actualul loc de muncă. Așa cum am discutat de comun acord (fără se semnăm însă ceva), urma să îmi dau ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz emine emine Buna ziua, Lucrez la o firma ca operator prelucrare date si vreau sa imi dau demisia Conform contractului actual trebuie sa stau in preaviz 15 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie in timpul c.o zimbrul60 zimbrul60 Sunt in concediu si as vrea sa stiu daca in timpul derularii C.O,pot sa-mi depun demisia,ori cu acordul partilor sau cu preaviz. In cazul in care este cu ... (vezi toată discuția)