avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate viorel mihai

Activitate viorel mihai

as dori mai pe babeste daca se poate sa-mi explicati.
o sa vina peste mine acasa? repet: nu am tinut si nici n-o sa tin vreodata droguri in casa.
La un control de rutina a celor de la politia de circulatie acum 2 sapt, eu fiind pasager, au fost gasite 2 plicuri cu aproximativ 1 gram canabis asupra mea(consum propriu). tin sa mentionez ca doar eu fumam in momentul acela nu si soferul. am fost dusi la sectie, soferului i-au fost luate probe de urina si sange, el fumand ocazional. am dat declaratie, plicurile fiind sigilate si trimise mai departe. care este procedura de urmarire penala? ce se poate intampla in viitorul apropiat? sa ma astept sa vina peste mine acasa sa-mi faca perchezitie domiciliara? nu am tinut si nici nu o sa tin vreodata in casa si nici nu am avut de a face cu politia pana acum. va rog frumos ajutati-ma. astept raspunsuri. sunt foarte speriat si stresat in acelasi timp. nu mai pot dormi noaptea deoarece imi este teama sa nu vina acasa pentru ca mama este bolnava.
prin publicarea acelui articol la ziar viata mea a luat-o razna, imi vine sa ma urc pe pereti vorba aia... mi-a dat viata peste cap...nu stiu ce sa mai fac. e prea tarziu acum sa stearga articolul . am nevoie de mai multe informatii va rog. ajutor
la un control de rutina al politiei de circulatie, eu fiind pasager(soferul nu avea nimic asupra lui), au fost gasite in buzunarul meu aproximativ 1,5g canabis (un gram jumatate) pentru consum propriu. lasand asta la o parte am fost dat la ziar cu numele complet iar din cauza asta nu mai pot iesi din casa pentru ca stie toata lumea... am pierdut facultatea, serviciul, increderea familiei mele , deci am pierdut tot... sunt distrus psihic, nu mai pot dormi noaptea, plang toata ziua... intrebarea este urmatoarea... pe cine as putea sa dau in judecata pentru acel articol publicat in ziar. se poate face ceva in privinta asta? va rog ajutati-ma