la un control de rutina al politiei de circulatie, eu fiind pasager(soferul nu avea nimic asupra lui), au fost gasite in buzunarul meu aproximativ 1,5g canabis (un gram jumatate) pentru consum propriu. lasand asta la o parte am fost dat la ziar cu numele complet iar din cauza asta nu mai pot iesi din casa pentru ca stie toata lumea... am pierdut facultatea, serviciul, increderea familiei mele , deci am pierdut tot... sunt distrus psihic, nu mai pot dormi noaptea, plang toata ziua... intrebarea este urmatoarea... pe cine as putea sa dau in judecata pentru acel articol publicat in ziar. se poate face ceva in privinta asta? va rog ajutati-ma
Orice persoana are dreptul la respectarea vietii private, precum si a demnitatii sale, Daca apreciati ca prin publicarea acelui articol in ziar vi se aduce atingere onoarei si reputatiei dvs. notificati redactia ziarului pentru a retrage acel articol sau a lua orice alte masuri necesare pentru restabilirea dreptului incalcat.
Totodata, puteti cere instantei sa constate incalcarea unor asemenea drepturi, obligand pe autorul faptei sa indeplineasca masurile necesare spre a se ajunge la restabilirea dreptului atins.
prin publicarea acelui articol la ziar viata mea a luat-o razna, imi vine sa ma urc pe pereti vorba aia... mi-a dat viata peste cap...nu stiu ce sa mai fac. e prea tarziu acum sa stearga articolul . am nevoie de mai multe informatii va rog. ajutor
Discutati cu un av,trebuie avute in vedere mai multe aspecte ,sa dovediti prejudiciul adus dvs,cu martori,acte ,sa vedeti cu cine va judecati este vorba despre un articol in presa scrisa,un articol aparut pe un site etc.Daca locuiti in Bucuresti ,nu va cunoaste prea multa lume ,daca locuiti intr-un orasel de provincie unde oamenii se cunosc e o alta situatie. Nu este vorba doar de rusinea dvs fata de familie,cunoscuti ci trebuie dovedit prejudiciul efectiv suferit,pierderea unui loc de munca,oportunitati in afaceri,confruntarea cu opinie publica negativa la adresa dvs.Toate aceste aspecte nu se rezolva pe un forum ci in cadrul unei consultatii pt a vedea exact ce sanse aveti,
Atacat in ziar
RobertZoicas
Buna ziua.
Am fost atacat la ziar scriindu-mi numele personal intreg cat si societatea care o administrez. Este legal sa se scrie astfel de informatii? Daca ... (vezi toată discuția)