Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie. Un teren aflat in apropierea casei parintesti fiind in trecut al strabunicilor mei, in prezent al statului roman, se doreste a se obtine un titlu de proprietate sau punere in posesie. Am fost pentru identificare la oficiul de cadastru si ne-a fost recomandat sa vorbim cu un topgraf pt masurare si depunere acte nr cadastral, lucru facut zilele acestea. Intrebarea mea este, care sunt pasii urmatori? Cat timp dureaza procesul? Multumesc anticipat!
Exista un model dupa hotararea aga sau se face de catre asociatul unic (in cazul nostru) pe o foaie A4 in care se solicita radierea firmei? Si inca ceva va rog, daca aceasta are o durata asa mare (aprox 3-4 luni) administratorul va figura in continuare pe parcursul lichidarii ca fiind actionar, sau putem infiinta o noua firma fara a mai figura in cea veche? Pentru proiectul la care dorim sa aplicam, conditiile sunt ca sa nu fim majoritari intr-o alta firma.
Ce taxe trebuie sa platesti la inchiderea unei firme, dar si cat dureaza o astfel de procedura? In conditia in care pe firma in cauza nu a fost niciodata activitate