avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate. Va rog sa ma ajutati cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea ...

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie. Un teren aflat in apropierea casei parintesti fiind in trecut al strabunicilor mei, in prezent al statului roman, se doreste a se obtine un titlu de proprietate sau punere in posesie. Am fost pentru identificare la oficiul de cadastru si ne-a fost recomandat sa vorbim cu un topgraf pt masurare si depunere acte nr cadastral, lucru facut zilele acestea. Intrebarea mea este, care sunt pasii urmatori? Cat timp dureaza procesul? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea intabularii fara titlu de proprietate??? mostenitor1 mostenitor1 In urma dezbaterii succesiunii ,Tribunalul Iasi a stabilit printr-o decizie definitiva si irevocabila intrarea mamei mele in posesie a unui teren ... (vezi toată discuția)
Problema cu intabularea pe baza certificatului de mostenitor alina101 alina101 As dori sa stiu daca intabularea se poate face pe baza certificatului de mostenitorin urmatoarea situatie: Mama mea este mostenitoarea bunicilor mei din 1990 ... (vezi toată discuția)