avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2067 soluții astăzi
Forum Activitate Maria Stet

Activitate Maria Stet

Discuție Cod CAEN
Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN.
Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea principala(certificat de înmatriculare)4725
Primul punct4711(comerț cu amănuntul în magazine nespecializate,cu vanzare predominanta de prod. alimentare,băuturi și tutun.
Al doilea punct 5630 Baruri și alte activități de servire a băuturilor.
La al doilea punct (5630) as dori sa scot alcoolul și tutunul ,dar sa rămână cafeaua ,ceaiurile ,băuturile răcoritoare și să mai adaug dulciuri ( ciocolata,bomboane napolitane,biscuiți s.a.m.d.)și încă ceva prăjituri acestea fiind achiziționate de la furnizor de cofetărie patiserie. Am nevoie de un alt cod CAEN?
Buna ziua! Va rog să-mi răspundeți la următoarea întrebare: Dețin doua puncte de lucru la aceasi adresa binenteles in spatii diferite.In certificatul de înregistrare activitatea principală este comerț cu amănuntul al băuturilor in magazine specializate.4725
Firma funcționează cu cele doua puncte de lucru:
4711 comert cu amănuntul în magazine.nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare,băuturi și tutun.
5630 Baruri și alte activități de servire a băuturilor. La bar vreau sa fac o modificare,adică să nu mai vând alcool și tutun dar sa rămână sucurile ,ceaiurile și cafeaua, acestea servinduse la masa .Tot aici as dori sa introduc dulciuri și prăjituri de cofetărie.Prajiturile nu eu le produc ci le primesc de la furnizor .Am nevoie de vreo modificare in ce privește codul CAEN ?
Răspuns la discuția Maria
Sunt născută la data de 13 04 1962.
Discuție Maria
Sunt asociat unic la firma privata si am 56 ani (1962).Am cotizat 35 ani.Va rog să-mi spuneți dacă am dreptul la pensie anticipata partial.