avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Maria
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Maria

Sunt asociat unic la firma privata si am 56 ani (1962).Am cotizat 35 ani.Va rog să-mi spuneți dacă am dreptul la pensie anticipata partial.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 23 Ianuarie 2018
Ar trebui sa precizati exact : data nasterii .

In principiu, puteti beneficia de pensie anticipata partiala dupa martie 2019 (am luat in calcul luna ianurie ca luna a nasterii), la varsta de 57 ani si 2 luni
Sunt născută la data de 13 04 1962.
In speta, puteti beneficia de pensie anticipata partiala dupa iulie 2019, la varsta de 57 ani si 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot beneficia de pensie anticipata partiala? getad getad Buna ziua! Sunt nascuta in 1962 iulie, am vechime 31 ani si 6 luni, din care 15 ani in gr. a 2 - a. Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Pensie anticipata mimo2411 mimo2411 buna ziua sunt nascuta in 1962 iunie.lucrez de la 17 ani. as dori sa va intreb daca as putea iesi in pensie anticipata?? si daca da in ce ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata babaangi babaangi Buna seara! Sunt in somaj din data de 15 ianuarie 2013. Am lucrat 31 de ani si 2 luni. Luna aceasta implinesc 51 de ani. Daca dupa expirarea termenului de un ... (vezi toată discuția)