avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Activitate Neagu12

Activitate Neagu12

Sotia s a intors la munca din ccc pe data de 8 ianuarie, pe 9 februarie a depus si actele de revenire(au venit foarte greu de la angajator) pe 12 februarie a primit si banii pentru crestere copil. Mai trebuie sa dea banii inapoi sau nu ?
Imi spuneti si mie care este cadrul legal prin care se cere, intre soti, contract de comodat pentru parcare? La aceeasi adresa este si masina(adresa talon) si domiciliul (sotilor) si locul de parcare. Mentionez ca in talon e numele meu iar contractul pentru parcare e pe numele sotiei.

La orice notar am mers n i s a transmis ca masina e bun comun dobandit in timpul casatoriei, iar notarul spune ca incalca art.345 din codul civil daca face comodat intre soti.
Răspuns la discuția Contract comodat loc parcare
Cei de la primarie .
Astea sunt actele necesare:

În ambele situații prezentate sunt necesare următoarele documente:

vechiul contract de parcare
BI/CI cu domiciliu la adresa unde se solicită locul de parcare
Certificat de Înmatriculare din care să reiasă că autoturismul este înmatriculat în România (cu ITP valabil) și cu număr de București
contract de comodat autentificat la notar pentru autoturismele acordate spre utilizare persoanelor ce au calitatea de comodat (dacă este cazul)
certificat de încadrare cu grad de handicap locomotor (dacă este cazul)
creanțele bugetare exigibile să fie achitate (se verifică de către angajatul care prelucrează dosarul).
Buna ziua
Eu am domiciliul in alt judet si masina inmatriculata acolo. Sotia are domiciliul in capitala cat si loc de parcare. Masina e bun dobandit dupa casatorie. Acum la parcare imi cere contract de comodat ca nu e masina pe bucuresti. Va rog sa ma ajutati.