avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire indemnizatie

Sotia s a intors la munca din ccc pe data de 8 ianuarie, pe 9 februarie a depus si actele de revenire(au venit foarte greu de la angajator) pe 12 februarie a primit si banii pentru crestere copil. Mai trebuie sa dea banii inapoi sau nu ?
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Neagu12, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dupa alt ccc si somaj barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu de crestere copil pina in luna februarie 2012(am nascut in feb.2010). angajatorul pt care lucram ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)
Întoarcere din concediu creștere copil Mihai Dima Mihai Dima Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Daca soția a lucrat 11 luni la angajatorul X ,acesta din urmă este obligat să o primească după ... (vezi toată discuția)