avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate Crisetasoni

Activitate Crisetasoni

Răspuns la discuția Vecin cu probleme !!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. In primul rind as vrea sa va sfatuiesc sa aveti mare grija cu vecinul acela fiinca va va cauta nod in papura la orce miscare ce veti face, si atentie mare cu ceea ce renovati sau construiti faceti tot posibilul sa fie legal si cu acte doveditoare fiinca ati intrat intrun joc de razbunare al vecinului. Cam aceeasi treaba mi sa intimplat si mie si ma judec de doi ani cu vecina spunind la fel ca prin renovare mam bagat pe partea ei cu 20m patrati si ca anumite anexe sint ale dinsei si mai multe chestii.... tot din faptul ca eu am vindut casa mea iar dinsa a vrut sa o cumpere la un pret de nimic. Fiti calmi si chemati politia de cite ori aveti nevoie fiinca toate chemarile se inregistreaza la politie indiferent de cine vine iar daca veti ajunge in judecata vor fi folositoare. Daca aveti posibilitatea de judecata nu va fie frica si puteti sa-l avertizati. De cite ori aveti discutii cautati sa aveti martori linga dumneavoastra viinca e posibil sa va provoace la fapte mai grave pentru asi putea mentine jocul de razbunare. Dupa cum am spus eu inca ma judec cu vecina si tot timpul ma provoaca. Pastrativa calmul si lucrati legal
Răspuns la discuția Prima carte de identitate
Va multumesc din suflet. Foarte folositor linkul acesta.
Buna ziua, eu si familia mea locuim si muncim in spania si avem o fetita ce a implinit 14 ani, intrebarea mea este daca prima carte de identitate se poate face prin ambasada Romaniei in Spania, la un minor de 14 ani si daca da ce fel de acte avem nevoie. Fetita este la scoala noi muncim si ne este foarte greu sa ne luam vacanta toti trei impreuna sa mergem in Romania
Va multumesc din suflet domnule Popa Gheorghe pentru sfaturile date imi sint foarte folositoare, iar dupa terminarea procesului am sa scriu decizia judecatorului pentru ca daca cineva va mai pati ca mine sa stie din mare cam la ce sa se astepte. Mai multe detalii despre judecata deocamdata nu pot da fiinca sint multi urmaritori si e posibil ca vecin mea sa fie unul dintre ei. Am sa postez decizia judecatorului fiinca cred ca cit de curind, se va incheia totul fiinca acuma va vorbi expertiza tehnica in constructie. Va multumesc!!!!!
Răspuns la discuția Cheltuieli judecatoresti
Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Cheltuieli judecatoresti
Va multumesc pentru raspuns.
Multumesc inca o data pentru faptul ca aveti timpul si rabdarea pentru continuarea discutiei. Adevarul e ca nici eu nu stiu ce fel de acte si dovezi are reclamanta atita stiu ca am fost chemat la interogatoriu si era un fel de proiect unde aparea modificarea facuta de mine si dupa acest proiect ma pus judecatoarea sa explic cum a fost casa inainte de modificare si ce anume am modificat eu. Iar restul cum am spus sau putut aduce probe descriminatorii si martori care au declarat adevarul in favoarea mea.
Multumesc inca o data pentru faptul ca aveti timpul si rabdarea pentru continuarea discutiei. Adevarul e ca nici eu nu stiu ce fel de acte si dovezi are reclamanta atita stiu ca am fost chemat la interogatoriu si era un fel de proiect unde aparea modificarea facuta de mine si dupa acest proiect ma pus judecatoarea sa explic cum a fost casa inainte de modificare si ce anume am modificat eu. Iar restul cum am spus sau putut aduce probe descriminatorii si martori care au declarat adevarul in favoarea mea.
Am inteles faptul ca eu nu mai am nici un drept acolo prin vinzare, iar daca se hotareste in instanta punerea in legalizatie acestei modificari prin vointa proprie voi suporta cheltuielile de legalizatie fiinca noii proprietari nu au nici o vina iar eu normal am vindut casa legal ne stiind ca vor aparea problemele acestea de razbunare din partea vecinei stiind ca din 2003 pina in 2016nu au fost nici o problema sau discutii pe tema aceasta. Eu nu stiam ce se poate intimpa cu constructorul care sint eu si ce consecinte vor fi din cauza acestei modificari. Fiinca inca ma judec cu dinsa impreuna cu clientii mei iar eu mai mult ca sigur voi iesi din instanta prin lipsa calitatii judecatoresti ne avind nici un drept acolo
In cazul in care intro judecata reiese ca piritul are trei sferturi de adevar iar reclamanta doar un sfert cine plateste cheltuielile judecatoresti