Buna ziua
In urma cu aprox un an sotia mea a cumparat o casa in localitate ( in urma unei mosteniri ) Sa chemat un topograf si a masurat rezultand cati m2 sa cumparat.atat este si masurat deci actele sunt ok. Vecinul ( o persoana foarte dificila ) are in spatele casei mejdia pe care am intentionat sa o cumpar bineinteles permitandu-i sa isi refaca spatele casei sau acoperisului oricand doreste anuntandu-ma .Mentionez ca cumparand bucata aia de mejdie as avea mai mare acces cu auto in curte ( acum trebuie sa rabatez oglinzile ) Din cate am inteles ar fi vrut sa cumpere el casa respectiva dar nu ia iesit socoteala !! A chemat si el un topograf si ....a iesit ca eu (sotia) are mai putin decat scrie in acte cu 20 m2 !!! Bineinteles ca nu am fost de acord cu masuratoarea si acum ne ameninta cu judecata pentru ca sotia nu vrea sa semneze . Mai mult Ieri m-am trezit cu el in curte ( usa fiind deschisa pentru muncitorii care tot vin si pleaca ,casa aflandu-se in reamenajare) ca a venit sa vada terenul lui din spatele casei Bineinteles ca l-am scos afara mai ales ca era in stare de ebrietate si ma amenintat ca isi face gard si ca vom fi dati in judecata si ca are el un fiu si un ginere in politie si ...o sa vad eu,etc,etc. Ce pot sa fac eu (sotia) daca mai apare vecinul in curte noastra ? Daca chem politia,vine ginerele !! Daca folosesc forta ...vine ginerele.I-am spus sa isi faca gard ,dar pe partea lui si sa se foloseasca de cei 40-50 cm cat are mejdia lui nu sa imi ingreuneze mie accesul auto si mai mult.Zice ca si curtea mea ii apartine !!!
P.S.
Momentan eu nu am domiciliul acolo ( casa se afla in reamenajare ) Sotia este titulara in acte .
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca mai intra in curte puteti chema politia. Asta cu "vine ginerele" nu tine. Si daca "vine ginerele" aveti in vedere sa comunicati civilizat si sa explicati situatia. Puteti eventual si filma. Probabil veti ajunge sa va judecati cu vecinul respectiv, avand in vedere atitudinea lui.
Crisetasoni
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua. In primul rind as vrea sa va sfatuiesc sa aveti mare grija cu vecinul acela fiinca va va cauta nod in papura la orce miscare ce veti face, si atentie mare cu ceea ce renovati sau construiti faceti tot posibilul sa fie legal si cu acte doveditoare fiinca ati intrat intrun joc de razbunare al vecinului. Cam aceeasi treaba mi sa intimplat si mie si ma judec de doi ani cu vecina spunind la fel ca prin renovare mam bagat pe partea ei cu 20m patrati si ca anumite anexe sint ale dinsei si mai multe chestii.... tot din faptul ca eu am vindut casa mea iar dinsa a vrut sa o cumpere la un pret de nimic. Fiti calmi si chemati politia de cite ori aveti nevoie fiinca toate chemarile se inregistreaza la politie indiferent de cine vine iar daca veti ajunge in judecata vor fi folositoare. Daca aveti posibilitatea de judecata nu va fie frica si puteti sa-l avertizati. De cite ori aveti discutii cautati sa aveti martori linga dumneavoastra viinca e posibil sa va provoace la fapte mai grave pentru asi putea mentine jocul de razbunare. Dupa cum am spus eu inca ma judec cu vecina si tot timpul ma provoaca. Pastrativa calmul si lucrati legal
Multumesc de raspuns. Toate avizele pentru reamenajarea locuintei sunt in regula ( am fost cautat de organele de control din primele zile de incepere a lucrarilor ) Cum au venit asa au si plecat.Ce pot eu sa mai zic...Are geamuri inspre curtea mea....Dupa ce imi fac domiciliul in buletin acolo,atunci voi face si eu o reclamatie in acest sens,Are gaini in spatele curti....Inca o reclamatie !! In cat priveste amenintarile,nu ma intereseaza pentru ca nici eu (sotia ) nu ne poate obliga sa semnam ceva act !!! Nu stiu despre ce e vorba doar ca dansul nu poate vinde sau lasa mostenire fara semnatura sotiei casa in care locuieste .Aici e buba lui .Daca intra la mine in curte si sunt eu acasa atunci voi chema politia.Daca intra in curte cand este doar fiicamea (15 ani ) acasa,atunci......!!!Da,da.....voi chema politia...!!