Domnule, înțeleg perfect ce spuneți aici pentru ca tocmai eu am trecut printr-o astfel de experienta. Am spus clar ca doar am fost sfătuita nu ca sunt și de acord cu asta. El cu copiii e super ok, doar ca mai influențează băiatul... Asta nu contează. Problema mea e el cu mine ca este un om care cauta răzbunare din orice, și aduce numai jigniri la adresa mea. Credeți-mă ca eu am încercat din răsputeri sa ma înțeleg amiabil cu soțul, dar faptul ca nu poate accepta ca eu nu mai sunt cu el și sunt cu altcineva îl face sa aibă un comportament neadecvat fapt care îl vad și copiii... Eu sunt o persoana cu capul pe umeri și am învățat din trecutul meu și niciodată nu am sa bag în cap copilului ca tatăl lui este rău sau mai știu eu cum. Știu ca copiii suferă în urma neînțelegerilor dintre parinti și știu ce consecințe aduce copilului influențarea unui părinte către celalalt părinte. Eu nu fac asta. Aici doar am întrebat dacă am dreptul, pentru ca știam ca nu e asa, gândind și punandu-ma în situația inversa. Voiam doar sa ma conving, iar singura mea problema este ca nu vreau sa îl mai primesc în casă, iar aici cred ca am tot dreptul!
Sobolan de tomberoane a scris:
Mergeti mai departe si o sa pierdeti si copiii.El va strange dovezi video ca in mod intentionat i-ati incalcat dreptul la relatii personale cu copiii,ca ati incalcat dreptul copiilor la ambii parinti, ca ati incalcat vre-o 20 de drepturi si apoi sa nu va mirati ca instanta va incredinta copiii tatalui.
Ce faceti dvs acum era bine sa va faca si el dvs?Dvs v-ati despartit de el, o sa divortati probabil, insa copiii dvs nu au divortat.Cand copiii dvs vor avea sechele o sa intelegeti ca dvs sunteti cauza, cand copilul va avea probleme de comportament sa va uitati in oglinda, acolo e vinovatul.
Daca o sa dati peste cap copilul la scoala dvs sunteti vinovata, copiii cand parintii se despart se gandesc la evadare ,la sinucidere, se automutileaza, se invinovatesc.Cine e vinovat? DVS
DECI nu l mai vreti ok, dragostea cu sila nu se poate , dar copilul sau copiii nu au nici o vina, ei au doi parinti egali, ca doar nu ati ramas gravida pe strada.