avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Videochat de acasă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Videochat de acasă

As vrea sa fac videochat de acasă. Problema e ca încă sunt în concediu de creștere copil până în luna martie, dar fiind faptul ca nu îmi vor ajunge banii pentru chirie și alte cheltuieli as vrea sa fac și asta... Sunt într-o situație cu soțul în care momentan nu suntem despărțiți legal, ci doar în fapt, eu sunt cu altcineva și el vrea sa se răzbune cu orice preț... Fără a intra în prea multe detalii, vreau sa știu dacă fac videochat de acasă, soțul îmi poate face probleme din cauza asta?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
KarinaParker, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine ia copilul? RFemme RFemme Buna ziua, vreau sa divortez de sotul meu. Avem un copil ( o fetita). El are concediu de crestere al copilului iar eu lucrez de acasa. Eu nu am contract de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere servici dupa intrerupere concediu crestere copil ralucabelea ralucabelea Buna ziua, Momentan sunt in concediu crestere copil cu plata. La data de 1 martie vreau sa il intrerup pentru a intra tatal in concediu crestere copil. Eu am ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nicoleta250 nicoleta250 Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati deoarece sunt o mama disperata pentru ca de cateva luni sunt amenintata aproape zilnic de fostul sot ca imi va lua ... (vezi toată discuția)