avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere servici dupa intrerupere concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere servici dupa intrerupere concediu crestere copil

Buna ziua,
Momentan sunt in concediu crestere copil cu plata. La data de 1 martie vreau sa il intrerup pentru a intra tatal in concediu crestere copil. Eu am contractul de munca suspendat. Este in regula daca imi reiau activitatea cu data de 29 martie? Am o data limita la care trebuie sa imi reiau activitatea?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 6 Februarie 2017
Si in perioada 01.03. - 29.03.2017 ce statut veti avea ?
Asta e intrebarea. Trebuie sa am un anume statut? Sa anunt undeva.
Idea e ca eu as vrea sa ma intorc la munca abia pe 29 martie sau chiar mai tarziu. Nu stiu daca acest lucru este posibil sau ce trebuiesa fac pentru a fi posibil. Eu in perioada respectiva as sta acasa fara venit.
Daca tatal doreste sa intre in CCC incepand cu 01.03.2017, atunci trebuie sa anuntati angajatorul pentru incetarea suspendarii c.i.m. si , totodata, sa depuneti o cerere de acordarea unui CFP pana la data de 29.03.2017.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cic fara plata pentru al 2-lea an,cic 1 luna pt tata 2013 cayola cayola Buna ziua Am ales sa stau acasa un an de zile si copilul face un an in 28 iulie2013.Tatal vrea sa-si ia concediul de o luna din 28 iunie .Poate beneficia ... (vezi toată discuția)
Stimulent crestere copil danieladogaru16 danieladogaru16 Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In data de 01.03.2017 o sa imi reiau activitatea profesionala, eu in prezent sunt in concediu de crestere copil. Problema ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie MagdaIoan MagdaIoan Se da urmatoarea situatie: Sunt in concediu de crestere copil, dar doresc sa ma intorc la serviciu incepand cu data de 01.03.2017. Copilul implineste 2 ani ... (vezi toată discuția)