Se da urmatoarea situatie:
Sunt in concediu de crestere copil, dar doresc sa ma intorc la serviciu incepand cu data de 01.03.2017. Copilul implineste 2 ani pe 15.11.2017, prin urmare voi beneficia de stimulent de insertie. Nu ma voi intoarce la vechiul loc de munca, ci in alta parte. Imi voi da demisia (ultima zi lucrata la vechiul loc va fi 28.02.2017), urmand sa incep pe 01.03.2017 la noul loc de munca. Din cate am inteles, putem beneficia si de "luna tatalui", dar nu stiu daca aceasta luna este februarie sau martie. Si iarasi nu stiu cum trebuie procedat cu aceasta luna a tatalui, ce acte sunt necesare, unde trebuie depuse si cand. Eu cand trebuie sa depun actele pentru obtinerea stimulentului de insertie? Multumesc frumos!
Stimulent
Alynamyhaela
Buna seara.Am câteva întrebări.Am născut in 11 august 2017.Daca ma întorc mai repede la munca,de exemplu in aprilie , ce se întâmpla cu luna tatălui? ... (vezi toată discuția)
Munca dupa ccc
Gisela
Buna ziua. Situatia este in felul urmator: fetita mea acum are 1 an si 4 luni. Cand trebuie eu exact sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)