avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Se da urmatoarea situatie:
Sunt in concediu de crestere copil, dar doresc sa ma intorc la serviciu incepand cu data de 01.03.2017. Copilul implineste 2 ani pe 15.11.2017, prin urmare voi beneficia de stimulent de insertie. Nu ma voi intoarce la vechiul loc de munca, ci in alta parte. Imi voi da demisia (ultima zi lucrata la vechiul loc va fi 28.02.2017), urmand sa incep pe 01.03.2017 la noul loc de munca. Din cate am inteles, putem beneficia si de "luna tatalui", dar nu stiu daca aceasta luna este februarie sau martie. Si iarasi nu stiu cum trebuie procedat cu aceasta luna a tatalui, ce acte sunt necesare, unde trebuie depuse si cand. Eu cand trebuie sa depun actele pentru obtinerea stimulentului de insertie? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 4 Februarie 2017
Tatal indeplineste conditiile prevazute de OUG 111/2010 pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Alynamyhaela Alynamyhaela Buna seara.Am câteva întrebări.Am născut in 11 august 2017.Daca ma întorc mai repede la munca,de exemplu in aprilie , ce se întâmpla cu luna tatălui? ... (vezi toată discuția)
Munca dupa ccc Gisela Gisela Buna ziua. Situatia este in felul urmator: fetita mea acum are 1 an si 4 luni. Cand trebuie eu exact sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)