avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent crestere copil

Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In data de 01.03.2017 o sa imi reiau activitatea profesionala, eu in prezent sunt in concediu de crestere copil. Problema mea este ca eu nu imi voi relua activitatea la acelasi angajator la data de 01.03.2017, ci la un alt angajator.
Intrebarile mele ar fi:
1. Care dintre cei 2 angajatori ar trebui sa imi completeze cererile de revenire in activitate (in una dintre acestea se solicita informatii legate de venituri salariale din ultimele 12 luni anterioare nasterii, perioada de pre si postnatal etc. );
2. Ar putea sotul sa solicite acest stimulet, mentionez ca el nu a beneficiat de concediu de crestere copil.

Va mutlumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 9 Februarie 2017
1. La angajatorul la care reveniti aveti deja c.i.m. sau se va incheia unul nou?

2. Sotul nu poate beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare concediu de crestere a copilului PaulHorotan PaulHorotan Buna ziua Numele meu este Raluca Horotan si sunt medic rezident specialitatea radiologie si imagistica medicala. M-am angajat in 1 ianuarie 2013, iar din 19 ... (vezi toată discuția)
Stimulent reinsertie  La implinirea 1 an al copilului, mama nu vrea sa se intoarca la fostul loc de munca ci sa aiba o activitate independenta in consultanta. La fostul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)