Este vorba de suma totala pe cele 2 credite, in valoare de 52.000 lei. Nu este suma in plus acum, doar ca as vrea sa stiu cum s a ajuns la aceasta suma, lucru care trebuia sa il fac imediat dupa primirea titlului exectoriu. Intrebarea este daca mai pot contesta acum ce nu am contestat atunci. Multumesc
Buna ziua. Am 2 dosare de executare cu aceeasi banca din aprilie 2019 cu poprire instituita pe cont 50% din salariu, Dupa 9 luni de plati am solicitat de la executor sa imi spuna sumele actualizate. Acestea mi s-au parut foarte mari si as vrea sa va intreb daca in acest moment eu mai pot sa fac contestatie privind neclaritatea sumelor in ce priveste modul de calcul al dobanzilor si comisioanelor?
Mentionez ca la instituirea popririi nu am vrut sa fac contestatie cu gandul ca imi asumam aceste datorii care trebuie platite dar acum ma aflu in situatie ca fata de creditele care le-am luat, modul de derulare corecta timp de 3 ani si apoi perioada in care nu am mai reusit sa achit conform grafic si pana zi inclusiv, aceste sume mi se par foarte mari.
Dupa ce am platit timp de 9 luni din cele 2 titluri executorii, acum mai pot sa fac contestatie?
Multumesc mult pentru raspuns
se poate elibera de banca acord de instrainare?
Am un credit nevoi personale cu ipoteca- ca urmare a unor probleme financiare nu mai pot sustine ratele lunare. Am luat decizia sa vand apartamentul. Am gasit un cumparator dar la un pret mai mic cu 2000 eur decat este creditul meu la banca. Am comunicat bancii acest lucru si am intrebat daca se poate sa raman cu aceasta diferenta de credit de 2000 eur (fara garantie)pe o perioada de..... dar in acelasi timp banca sa sa imi dea acordul de instrainare pentru a se punea vine imobilul. Tranzactia nu se poate printr-un credit nou pentru ca avand in vedere problemele mele nu mai am un birou de credit sustenabil. Chiar nu exista aceasta varianta? In acest sens banca isi recupereaza din credit cca 97-98% iar diferenta sa ramana pe credit fara garantii, in baza unui act aditional incheiat la contract.
Rog mult un raspuns