avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu ipoteca

se poate elibera de banca acord de instrainare?
Am un credit nevoi personale cu ipoteca- ca urmare a unor probleme financiare nu mai pot sustine ratele lunare. Am luat decizia sa vand apartamentul. Am gasit un cumparator dar la un pret mai mic cu 2000 eur decat este creditul meu la banca. Am comunicat bancii acest lucru si am intrebat daca se poate sa raman cu aceasta diferenta de credit de 2000 eur (fara garantie)pe o perioada de..... dar in acelasi timp banca sa sa imi dea acordul de instrainare pentru a se punea vine imobilul. Tranzactia nu se poate printr-un credit nou pentru ca avand in vedere problemele mele nu mai am un birou de credit sustenabil. Chiar nu exista aceasta varianta? In acest sens banca isi recupereaza din credit cca 97-98% iar diferenta sa ramana pe credit fara garantii, in baza unui act aditional incheiat la contract.
Rog mult un raspuns
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
AniaC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:54, 26 Ianuarie 2018
Se poate, daca ii cereti si daca vor. Vedeti si ce conditii pun.
Incercati sa negociati cu banca aceste aspecte. Daca banca considera ca merita sa recupereze mai repede diferenta de credit ipotecar, va accepta. Daca nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar razvan-andreea razvan-andreea Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva cu urmatoarea problema:am un credit de nevoi personale cu ipoteca,bunul ipotecat fiind apartamentul mamei care are ... (vezi toată discuția)
2 credite la aceeasi banca Vladimir1_83 Vladimir1_83 Buna ziua. La aceeasi banca am 2 credite. Primul este un credit ipotecar, al doilea este de nevoi personale. In curand am devenit somer. Prioritar este ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)