avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel71919

Activitate Daniel71919

Revin cu noutati...am primit ordonanta de clasare a cauzei de la procuror, am depus cererea de restituire permis...cam in cat timp o sa mi se restituie permisul?multumesc!
Răspuns la discuția Caruta nesemnalizata
Revin cu noutati...am primit ordonanta de clasare de la procuror, am fost la politie si am facut cererea de restituire permis...in cat timp primesc permisul? Multumesc!
Masina se lasa nesemnalizata pe timp de noapte? Ce ar fi sa mergem toti fara lumini, pozitii aprinse pe timp de noapte si noi avem numere la masina...mi.a zis ca nu am avut viteza, alcool nu am consumat spre deosebire de carutas a ramas doar ca nu am fost atent...dar accidentul s.a intamplat la 30m dupa o curba si daca nu eram atent nu mai faceam curba(plus ca a trecut si o masina...a fost diferenta de lumina si nu am vazut caruta)
Asta mi s.a intamplat si mie...caruta nesemnalizata pe timp de noapte, carutasul consumase alcool...am trecut de o curba mi.a venit masina din fata si nu observat caruta am si am lovit.o...politistul mi.a zis ca a fost neatentie din partea mea (chiar daca a vazut ca, caruta era nesemnalizata)si a spus ca o sa mi se suspende permisul...va intreb care sunt sansele sa raman fara permis (acum am dovada) pe dovada a scris ca nu am fost atent si am lovit caruta

PPStm a scris:

Ma mir cum de s-a ajuns la culpa comuna. In primul rand caruta nu era semnalizata, iar in al doilea rand circulatia carutelor este interzisa pe drumurile publice. Cum ai vrea sa fie vazuta o caruta nesemnalizata, care circula cu 5-6km/h?! Dupa o curba sau panta, te trezesti efectiv cu ea in fata ta si nu mai ai ce face. Singurul vinovat este carutasul

Mi.a zis ca viteza nu am avut, alcool nu am cunsumat si mi.a zis ca nu am fost atent dar asta nu este posibil pentru ca a fost imediat dupa o curba si daca nu eram atent nu mai faceam curba...in dovada a a scris ca a fost neatentie... se poate demonstra ca nu am fost atent asa cum zice domnul politist?
Va multumesc pentru sfaturi, politistul este din acelasi oras cu carutasul si probabil au vrut sa ma sperie si au si reusit...trebuie sa imi gasesc pe cineva sa ma reprezinte pentru ca nu mi se pare normal sa mi se suspende permisul, sa platesc reparatiile masinii si i.am dat si carutasului bani pentru ingrijiri medicale asa cum a zis politistul pentru neatentie atata timp cat caruta era nesemnalizata si ceilalti bauti...(politistul mi.a zis ca se suspenda pe o perioada de 60de zile)
Eu nu inteleg de ce mi-a zis ca se ia permisul...domnul politist a recunoscut ca vehiculul hipo nu era semnalizat corespunzator pe timp de noapte(avea un numar de inmatriculare imposibil de observat din cauza farurilor celorlalti ocupanti la trafic)si carutasul consumase bauturi alcoolice.Eu m-am inteles cu carutasul la bani si nu depune nimeni plangere penala.
Mi-a fost data dovada inlocuitoare dar domnul politist a fost ferm convins ca dupa ce se inchide dosarul o sa mi se suspende permisul pentru 2 luni...Pe dovada scrie ca a fost lipsa de atentie din partea mea dar nu se pune probleba ca accidentul a fost la 30 de m dupa o curba periculoasa, mi.a venit masina din fata si am vazut prea tarziu acea caruta nesemnalizata...nu a vrut sa.mi dea sa citesc dosarul de vatamare corporala din culpa
Mi-a zis ca am fost neatent asa scrie si in dovada...dar nu se pune problema pentru ca la 30 de m dupa o curba periculoasa s-a produs accidentul...l-am intrebat de unde stie dansul ca nu am fost atent si nu mi-a raspuns