Am lovit o căruță nesemnalizată, ai cărei căruțași erau sub influența băuturilor alcoolice, și mi s-a ridicat permisul pentru două luni. Cum mi-l pot recupera mai repede?
Aseara am fost implicat intr-un accident cu o caruta nesemnalizata...avea doar un numar de inmatriculare. Eram aproape de iesirea din localitate din sens opus venea o masina si nu am putut observa caruta nesemnalizata si am intrat in ea, din accident a reiesit ranirea usoara a celor 2 carutasi care se aflau sub influenta bauturilor alcoolice...am dat declaratie si politistul mi.a zis ca a fost o neatentie din partea mea si ca pentru asta trebuie sa imi retina permisul pe 2 luni...va intreb daca se poate face ceva in privinta permisului..
AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteti formula plangere contraventionala, aratati circumstantele personale, daca nu ati mai avut abateri, precizati si circunstantele in care a fost savarsita fapta, solicitati pastrarea sanctiunii principale si anularea celei complementare. Ramane la aprecierea instantei daca admite cererea.
Care ar fi sansele de reusita in opinia dumneavoastra?
E ceva ce nu inteleg...
1) de ce sunt acele reguli pentru semnalizarea carutelor nu sunt respectate si in caz de producere a unui accident soferul auto este vinovat?
2) de ce carutasul aflat sub influenta bauturilor alcoolice plateste o simpla amenda si scapa ?
Mi-a zis ca am fost neatent asa scrie si in dovada...dar nu se pune problema pentru ca la 30 de m dupa o curba periculoasa s-a produs accidentul...l-am intrebat de unde stie dansul ca nu am fost atent si nu mi-a raspuns