avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate camelia genes

Activitate camelia genes

Premiile și primele vor fi luate în calcul la recalcularea pensiilor in septembrie 2024?
Ce tip de adeverință trebuie completată in acest sens?
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce datorii fiscale va avea PFA-ul meu dupa ce eu voi avea calitatea de pensionar anticipat partial. Mentionez ca nu am calitatea de angajat/salariat nici la PFA, nici in alta parte si ca pana acum am avut contract cu Casa de Pensii in vederea platii pensiei suplimentare.
Va multumesc anticipat.
Sunt pensionata anticipat partial din 26.07.2017 de catre Casa de Pensii Neamt, iar apoi dupa schimbarea domiciliului, dosarul a fost trasferat la Casa de Pensii a sectorului II de unde am primit o decizie noua la data de 16.11.2017, decizie pe care am contestat-o pe loc prin completarea si depunerea contestatiei la ghiseul casei de Pensii a sect II si apoi prin posta la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti in termen de 30 zile.Mentionez ca pana la aceasta data nu am primit nici un raspuns la contestatia depusa, desi au trecut mai mult de 45 de zile, cat prevede legea, motiv pentru care m-am decis sa chem in judecata Casa de Pensii, dar sa ma reprezint singura, deoarece, la acest moment sunt in provincie avand parintii cu probleme mari de sanatate. Rugamintea mea este, daca se poate sa-mi spuneti: - daca in cerere trebuie mentionate toate actiunile care au decurs in ordine cronologica de la depunerea initiala a dosarului la Casa de Pensii Neamt pana in prezent; - cine va fi intimata in acest caz: emitentul- Casa de Pensii a sect II sau Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti; - unde se face mentiunea de solicitare a judecarii in lipsa, in prima parte sau la finalul cererii de chemare in judecata? Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Donatie
Multumesc pentru raspunsul Dv prompt. O seara frumoasa va doresc!
Discuție Donatie
Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: fiica mea, casatorita, urmeaza sa ia un credit Prima casa la care trebuie sa achite un avans de 3500 eur. Aceasta suma i-o putem da cu titlu de donatie in fata notarului si daca acest lucru va avea caracter juridic( sa nu fie considerat bun comun) ? Multumesc