avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: fiica mea, casatorita, urmeaza sa ia un credit Prima casa la care trebuie sa achite un avans de 3500 eur. Aceasta suma i-o putem da cu titlu de donatie in fata notarului si daca acest lucru va avea caracter juridic( sa nu fie considerat bun comun) ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: camelia genes , utilizator 18:58, 28 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da puteti dona suma de 3500 eur.va fi considerata bun propriu,nu bun comun chiar daca este data in timpul casatoriei.
Multumesc pentru raspunsul Dv prompt. O seara frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie bani georgica3591 georgica3591 Inainte de casatoria cu fiica mea, ginerele meu a cumparat un apartament in totalitate cu credit de la banca. In momentul casatoriei cu fiica mea avea avea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am primit o donatie de la parinti ,eu fiind singura ... stefy29 stefy29 Buna ziua ,am primit o donatie de la parinti ,eu fiind singura fiica ,dupa un timp am hotarat sa vand si sa cumpar altceva am fost la notar sa facut actul dar ... (vezi toată discuția)
Cmparare apartament pentru fiica mea egkertsou egkertsou doresc sa cumpar un apartament fiicei mele ,care este maritata de 10 luni. Dat fiind ca acest apartament va fi cumparat de mine(din banii mei ) as dori sa ma ... (vezi toată discuția)