Din pacate nu au fost tinute sedinte, cenzorul a fost schimbat in urma unei adunari generale(tocmai ca se pare ca acesta stia de aceasta situatie,banuim ca au fost mai multe nereguli,ex. liste de plata fara semnatura si stampila lui),in aceeasi sedinta am schimbat si presedintele,am inteles ca penalitatile se prescriu, dar totusi eu va intreb cum se poate ca aceste penalitati sa se regaseasca in ,,gestiunea " asociatiei fara ca ele sa fie afisate la momentul respectiv, cumva poate fii o frauda?, in acest caz putem chema in judecata cenzora,presedinta si administratora , luna aceasta vom avea o sedinta speciala pt. aceasta situatie .
Va multumesc
In urma cu aproximativ 1 an vechea administratora a iesit la pensie,precizez ca asociatia are o datorie de 800.000, noua administratora a verificat toate documentele asociatiei ,din nefericire pt am fost instiintati ca in perioada 2006-2014 s-au regasit penalitati calculate si neafisate(ex. in cazul meu 103,40,desi pina la aceasta data aceste penalitati nu s-au regasit pe listele de plata),mi-am propus sa fac o contestatie pt aceste penalitati,doresc sa-mi spuneti ce se poate face in situatia data .
Va multumesc
va multumesc,doream o confirmare pt ce banuiam .conform prevederilor legii 230/2007 art 23 alin4
Situatia asociatiei este una fff rea,conturile asociatiei sunt blocate din cauza datoriilor, acesta este si motivul invocat de presedinte pt care nu a dispus reparatia respectiva,va multumesc pt raspuns
Asa cum banuiam,am inteles bine sper, asociatia trebuia sa dispuna sa se repare avaria, dupa care recupera suma de la locatarii ce sunt bransati la conducta respectiva, va multumesc din nou
Buna ziua, sunt responsabila unei scari de bloc din luna Februarie,la sfirsitul lunii Decembrie 2017 si inceputul lunii Ianuarie 2018 s-a produs o avarie la conducta comuna de apa rece (deci avaria a durat cel putin 3 saptamini),cand ne-am dat seama de avarie am sesizat presedintele de asociatie care a venit la fata locului cu o echipa de instalatori, acestia au cerut suma de 1.200 lei, dar locatarii nu au fost deacord cu aceasta suma ,din aceasta cauza a curs apa pe o durata de 3 saptamini cu o pierdere de 2.ooo m2 apa.Acum proprietari care au ramas bransati la conducata de apa suporta costul pierderilor de apa.Intrebarii:asociatia a pus la costul pierderilor de apa pe suprafata utila,dar nu si apartamentele unde sunt 0(zero)persoane la plata intretinerii,este corect,a doua intrebare cum trebuia procedat la remedierea avariei avand invedere ca nu sunt bani la fondul de reparatii.Va multumesc anticipat!
Va multumesc inca odata pt lamurire
Buna ziua,in data de 28 ianuarie 2018 am pus o intrebare in legatura cu surpare pamint linga o gura de canlizare,am primit raspuns si multumesc din nou , dar am fost intrebata de colocatari de ce sa depunem sesizare si la politia locala , va rog lamuriri
va multumesc anticipat
Buna ziua,sunt responsabila unei scari de bloc doresc sa-mi explicati unde ar trebui sa sesizez ca linga gura de canalizare a blocului se surpa pamintul
multumesc anticipat.