avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate surpare teren
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

surpare teren

Buna ziua,in data de 28 ianuarie 2018 am pus o intrebare in legatura cu surpare pamint linga o gura de canlizare,am primit raspuns si multumesc din nou , dar am fost intrebata de colocatari de ce sa depunem sesizare si la politia locala , va rog lamuriri
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: marcela kiss , utilizator 09:17, 2 Februarie 2018
Politia locala are competenta sa dispuna obligarea administratorului drumului care s-a surpat sa remedieze deficienta
Primaria poate dispune, dupa caz, administratorului drumului si/ sau firmei de distributie gaze si/ sau firmei care gestioneaza canalizarile si/ sau firmei care gestioneaza apa-canal si/ sau firmei care gestioneaza retelele de termoficare, etc., sa remedieze surparea respectiva. Prin inspectorii de zona, primaria poate supraveghea modul cum se rezolva situatia in teren.
In functie de pericolul existent, politia locala poate, impreuna cu administratorul drumului, sa planteze indicatoare de interzicere si/ sau indicatoare de avertizare, respectiv sa ingradeasca si sa pazeasca zona (la dispozitia primarulu) pentru evitarea unor evenimente nedorite, pana se rezolva surparea respectiva.
Va multumesc inca odata pt lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Surpare teren marcela kiss marcela kiss Buna ziua,sunt responsabila unei scari de bloc doresc sa-mi explicati unde ar trebui sa sesizez ca linga gura de canalizare a blocului se surpa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul blocului scurgerea de la centrala prin condensare. Apa rezultata si picaturile de pe teava ... (vezi toată discuția)
Atributii administrator bloc elisay_99 elisay_99 Buna ziua, sunt inundata de ani buni de vecinul de sus care nu vrea sa inteleaga ca are o problema. In sfarsit, la insistentele mele, acum cateva zile s-a ... (vezi toată discuția)