Domnule Avocat, multumesc pentru raspuns.
Arhiva institutiei, a Societatii Comerciale vanzatoare, dupa desfiintare in 2001 a fost preluata de Arhivele Statului, directia judeteana, care declara chiar pe site-ul lor mai multe arhive preluate partial, gasite distruse fizic, printre care si cea care putea contine actul. Raspunsul lor a fost ca nu au gasit in arhiva partial recuperatua Actul care ma interesa pe mine. De asta intreb, cum si ce as putea sa fac...
Domnule Avocat, multumesc pentru raspuns.
Arhiva institutiei, a Societatii Comerciale vanzatoare, dupa desfiintare in 2001 a fost preluata de Arhivele Statului, directia judeteana, care declara chiar pe site-ul lor mai multe arhive preluate partial, gasite distruse fizic, printre care si cea care putea contine actul. Raspunsul lor a fost ca nu au gasit in arhiva partial recuperatua Actul care ma interesa pe mine. De asta intreb, cum si ce as putea sa fac...
Parintii mei, ambii decedati, au locuit intr-un apartament de serviciu, initial cu chirie apoi l-au cumparat de la Societatea Comerciala respectiva, desfiintata in 2001.
Eu sunt unicul mostenitor.
Din pacate nu mai gasesc actul de vanzare-cumparare facut direct cu Societatea respectiva, dar nu prin Notar,
Am facut cerere la Arhivele Statului pentru copie Act vanzare. si am primit raspuns negativ.
Desi au platit impozit pe apartament si terenul aferent, la Primarie nu detin aces act.
Nu exista nici la Cartea Funciara.
Intrebarea mea - Ce pot face in aceasta situatie pentru a deschide succesiune? Exista o posibilitate de reonstituire in instanta a dreptului de proprietate? Ori alta cale?
As dori sa ma ajutati cu indicarea procedurii de obtinere a unei Adeverinte din care sa rezulte incetarea drepturilor de asigurat CASS (sanatate) pe teritoriul Romaniei.
Este vorba de sotia mea care a incheiat contractul de munca in Romania pe data de 30/01/2019 si s-a mutat in Franta.
Are nevoie de acest document pentru deschiderea de drepturi de asigurat de sanatate pe teritoriul Republicii Franceze.
Mentionez ca in Franta nu este salariata, si nu exista notiunea de co-asigurat chiar daca eu, in calitate de sot, lucrez
Va multumesc!