avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta incetare calitate de asigurat CASS ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta incetare calitate de asigurat CASS (sanatate) pe teritoriul Romaniei

As dori sa ma ajutati cu indicarea procedurii de obtinere a unei Adeverinte din care sa rezulte incetarea drepturilor de asigurat CASS (sanatate) pe teritoriul Romaniei.
Este vorba de sotia mea care a incheiat contractul de munca in Romania pe data de 30/01/2019 si s-a mutat in Franta.
Are nevoie de acest document pentru deschiderea de drepturi de asigurat de sanatate pe teritoriul Republicii Franceze.
Mentionez ca in Franta nu este salariata, si nu exista notiunea de co-asigurat chiar daca eu, in calitate de sot, lucrez
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
fangimnastica, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditie -coasigurat la sanatate miraj miraj buna ziua am urmatoarea situatie un angajat este casatorit cu o persoana de cetatenie ucraineana certificatul de casatorie este eliberat in Romania, si are ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate ika ika Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)
Actiune a politiei romane in franta GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, va rog sa informati pe site-ul dvs despre actiunea pe care o face politia romana in franta la ora actuala la adresa romanilor care sunt stabiliti ... (vezi toată discuția)