avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate acsacm

Activitate acsacm

Buna ziua, am platit garantia unei licitatii de pe seap, cu mai multe loturi, cu doua chitante: chitanta 1 in valoare de 2000 lei si la explicatii scrie garantie lot 2, garantia aferenta lotului 2 era in valoare de 1997.21 lei. Chitanta 2 in valoare de 5456 lei, aici scrie garantie lot 1,3 etc. Acum mi se specifica ca nu am achitat toata garantia pentru loturile 1,3 ..mai exact lipsesc cei 2 lei achitati cu chitanta 1. Va rog sa imi spuneti daca este legal sa ma respinga pentru ca pe chitanta 1 nu scrie si ca e partial platita si garantia lotului 1 (adica cei 2 lei ). Va multumesc!
in contract scrie ca orice modificare privind termenul de livrare se anunta cu minim 30 de zile inainte si se penalizeaza cu 1% din valoarea totala pentru 30 de zile. Raspunsul lor acum scris pe mail a fost ca societatea nu indeplineste conditiile financiare pentru a onora ratele, ma intreb oare nu trebuia sa se analizeze inainte de a face plata acest lucru si nu in ziua livrarii?
Buna ziua, in luna noiembrie 2017 am decis sa achizitionam un utilaj produs in romania pentru care s-au onorat toate cerintele lor (avans de 30%, file cec, am platit transportul pana acolo, persoana delegata sa ridice utilajul) si ziua predarii (22.01.2018) stabilite nu ni s-a mai livrat utilajul pe motiv ca nu indeplinim capacitatea financiara. Noi daca am stiut ca vom achiziona acest utilaj am semnat contracte pe care nu le vom putea onora. In data de 30.01.2018 primesc un mail unde ni se spune ca ni s-a restiuit avansul. Ce pot face deorece eu am evoie de utilajul pentru care am platit avansul.
Va multumesc