avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, am platit garantia unei licitatii de pe ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, am platit garantia unei licitatii de pe seap, cu mai ...

Buna ziua, am platit garantia unei licitatii de pe seap, cu mai multe loturi, cu doua chitante: chitanta 1 in valoare de 2000 lei si la explicatii scrie garantie lot 2, garantia aferenta lotului 2 era in valoare de 1997.21 lei. Chitanta 2 in valoare de 5456 lei, aici scrie garantie lot 1,3 etc. Acum mi se specifica ca nu am achitat toata garantia pentru loturile 1,3 ..mai exact lipsesc cei 2 lei achitati cu chitanta 1. Va rog sa imi spuneti daca este legal sa ma respinga pentru ca pe chitanta 1 nu scrie si ca e partial platita si garantia lotului 1 (adica cei 2 lei ). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Drum de servitute. mugurciup mugurciup Buna ziua. Am cumparat un teren de 462 mp din care sunt stipulati in contract 62 mp drum de servitute, reprezentand 1/10 pt fiecare lot.La primarie ,pt ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica-garantie de participare danpopovici danpopovici Buna ziua, Am participat la o licitatie publica pentru atribuirea unui contract de servicii. Autoritatea contractanta a cerut o garantie de participare in ... (vezi toată discuția)
Contestatie cnsc maria01 maria01 Buna ziua. Am si eu o speta de lamurit. Am avut o procedura de cerere de oferta pe 2 loturi la care unul din participanti a trimis plicul cu oferta fara ca in ... (vezi toată discuția)