Buna seara. Am o intrebare pt dvs. Sunt disponibilizata din 08.02.2017 si primesc lunar salariu compensatoriu, (egal cu salariul ce l-am avut ultima luna), pana in sept 2018. Avand in vedere ca eu nu mai am statut de salariat salariul compensatoriu pe care -l primesc lunar are vreo legatura cu trecerea comtributiilor de la angajator la angajat. Mentionez ca acum doar eu din salariul contribuiam la stat, angajatorul nu mai contribuia cu nimic. Va multumesc si astept un raspuns autorizat pe adresa cocreaolga@yahoo.com.
Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca eu nu mai am calitate de angajat, am fost disponibilizata si primesc salarii compensatorii incepand cu luna februarie 2017 , decizia de incetare al activitatii este incepand cu 08.02.2017si pana in oct 2018 primesc lunar salariu compensatoriu. Acest drept pe legislatiaveche se retineau darile din partea mea, fostul angajator nu mai platea nimic la stat, acum eu voi fi obligata sa platesc si partea angajatorului ? Atata timp cat nu am calitatea de angajat ce trebuie sa mi se retina cand mi se calculeaza salariul compensatoriu ? Va multumesc si va doresc o seara placuta.