avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu compensatoriu

Buna seara. Am o intrebare pt dvs. Sunt disponibilizata din 08.02.2017 si primesc lunar salariu compensatoriu, (egal cu salariul ce l-am avut ultima luna), pana in sept 2018. Avand in vedere ca eu nu mai am statut de salariat salariul compensatoriu pe care -l primesc lunar are vreo legatura cu trecerea comtributiilor de la angajator la angajat. Mentionez ca acum doar eu din salariul contribuiam la stat, angajatorul nu mai contribuia cu nimic. Va multumesc si astept un raspuns autorizat pe adresa cocreaolga@yahoo.com.

Alte discuții în legătură

Contributii pe salarii compensatorii Olguta Cocrea Olguta Cocrea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca eu nu mai am calitate de angajat, am fost disponibilizata si primesc salarii compensatorii incepand cu luna februarie ... (vezi toată discuția)
Oug 36/2013 alinamadalina alinamadalina Buna ziua,o mare rugaminte la dumneavoastra am primit decizie de concediere in data de 13 sept/2013 ca urmare a restructurarilor facute in compania de stat la ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare cu art.65(1) codrina.ama codrina.ama Buna ziua, Va rog, am nevoie, din nou, de sfatul Dvs : 1- art. 78(1) din CCMUN 2007-2010 precizeaza ca, la incetarea CIM, angajatul trebuie sa primesca ... (vezi toată discuția)