de asta spun ca este modificata pana si declaratia mea radical nu eram tampit sa spun ca am oferit droguri altor persoane , procurorul a modificato + ca eu am dat 3 pagini scrise ca declaratie nu cateva randuri
nu am oferit nimanui niciodata .
am pus un link cu acordul de recunoastere pe google drive 11 pagini "poze" m.ai multe nu cunosc si cand am studiat exact 10 minute dosarul de 150 pagini fata verso si am vazut ca scrie acceasi chestie pe trei sferturi din el am renuntat sa m.ai citesc ...
Daca ma puteti lamuri si cu ce va urma dupa judecata , adica unde platesc bani unde prestez munca , am voie sa parasesc tara sau comuna ca din noiembrie sunt sechestrat aici cu un control judiciar , o i.au razna , nu m.ai suport astept sa se termine dar nu asa de grav , unde trebui sa merg lunar sau la nush ce perioada la un ofiter de servicu , ce inseamna urmarit ( nu ma m.ai pot duce nici la wc sau cum!?"
pentru cateva plantute abea rasarite de canabis cu nivel thc 0 adica nule primesc o pedeapsa din partea procurorului de 2 ani si 2 luni , un termen de incercare de 3 ani 2000lei cheltuieli de judecata si 60 de zile de munca in folosul comunitati vi se pare normal !? nu am facut trafic , nu intentionam sa fac asa cva , eram constient ca nu sunt bune de la bun inceput acele plantute abea rasarite , cum pot sa actionez m.ai departe pentru ca nu am un avocat ales , ci unul din oficiu care nu ma ajuta cu nimic , nici macar legile si incadrarea nu a putut sa mi explice de ce ma catalogat la trafic !? sunt numai aberati si minciuni in dosar + un adevarat dealer care nu il cunosc e cu mine in dosar , cei 3 au infiintat , cei 3 au traficat si asa m.ai departe , nu exista dovezi , martori , doar niste marturi facute de procuror cum a vrut el , chiar si declaratia mea a schimbato radical...nu s.a gasit nici macar un gram de drog la mine acasa , in momentul descinderii eu eram la munca pe santier , nu ma gasit acasa ci pe santier p la ora 11 , mari aberati nu presteaza servici lucrative dar am fost luat d la munca si probabil ca bataile din palma e de la batutul de cuie :) nu de munca........nu mi vine sa cred la ce sunt incadrat , sper sa vada cine trebui sa mi dea un sfat ca nu am bani de avocat .....multumesc in avans
Multumesc de raspuns, aceste acte / probe le pot prezenta si eu in fata instantei sau doar procurorul are acces si mie imi arata ce vrea el pe hartie!?
Intreb pentru ca avocata din oficiu imi cere sa recunosc printr.un acord de recunoastere a faptelor la procurorul de la diicot care se ocupa de cazul meu ceea ce scrie in ordonanta care am primito ( in mare parte din acea ordonanta pe care eu am citito sunt multe aberati si minciuni) impotriva mea "il cunosti pe cutarica - nu il cunosc " "ai consumat droguri cu alt cutarica - da recunosc" recunosc ca am plantat alea , recunosc ca sunt consumator si cam atat din tot ce scrie acolo , in rest niste aberati ca sa sesizat vecina care nu exista , ca am consumul de curent ridicat fata de luna precedenta (am toate facturiile si chitantele ) si nu e ni ci o diferenta , asa m.ai departe alte aberatii , cum trebui sa procedez din moment ce eu nu am dat vro declaratie si nu am nici incredere in avocatul din oficiu si nici ce scrie in acea ordonanta care mi.a fost prezentata in urma cu o saptamana .!?
Cui trebui sa ma adresez pentru o expertiza a plantelor gasit la mine acasa !?
pentru a putea dovedi in isntanta daca erau plante de canabis sau alte balari gen canepa , Acestea sunt identice practic se aseamana din m.ai multe puncte de vedere (frunzele etc) eu semintele care le plantasem in ghivece erau din diferite ierburi care le fumam chiar am colectionat si de pe camp niste seminte de la o planta ce era foarte asemanatoare cu canabisul si doresc sa ma conving si eu ca acele plantute de 2 saptamani nu erau niste balari identice si imi recunosc vine si primesc pedeapsa care probabil nu o merit , pot cere aceste probe in fata instantei si cum sa procedez!? Multumesc
Multumesc de raspunsuri
Am urmat un control judiciar "de a nu parasi comuna" timp de 2 luni , mi sa extins acest control judiciar alte 2 luni ceea ce nu m.ai suport credetima ca o iau cu adevarat razna daca nu ma duc la munca sa mi castig traiul , nu inteleg de ce trebui sa fiu sub acest control judiciar in continuare , e adevarat ca nu am un avocat personal , nici nu am bani sa mi angajez unul , nu am traficat doar am fost prins cu acele plante de 2 saptamani si atat , am recunoscut aceste fapte , nu pot sa ma intretin daca nu muncesc " munceam cu ziua pe santier" am un avocat din oficiu care mi a spus doar ca ma incadrez la pedeapsa cu inchisoare d la 3 la 15 ani cu suspendare pentru ca mia gasit niste plante in casa de 2 saptamaini de cand le.am plantat , clar pentru mine nu pentru trafic + ca au gasit si cateva rupte de mine "le raream pe zi ce trece " stiu sigur ca nu am luato razna si doresc sa demonstrez acest lucru din punct de vedere psyhologic si medical , dar cand am dorit sa ma inscriu la un astfel de centru mi sa spus ca ar costa 150 lei o sedinta , va dati seama ca eu fiind sub control judiciar nu pot sa merg la munca si nu am de unde sa scot acesti bani pentru a demonstra acest lucru si incontinuare sunt considerat un drogat dependent doar ca am recunoscut ca fumez iarba de 10 ani ocazional dar si tigari fumez si de astea chiar sunt dependent , avocata din oficiu ma intrebat pentru ce sa optez (amenda or un an si jumatate cu suspendare ) ca eu habar nu am la ce ma incadrez doar pentru niste plante gasite la mine acasa si atat , ma doare mintea cum gandeste un procuror , eu in prima faza am refuzat sa dau vro declaratie la diicot din motivele ca ma acuza de trafic , in prezent am
dat o declaratie , dupa ce am luat la cunostiinta ordonanta , niste declarati si aberati impotriva mea "consumul de curent fata de luna precedenta crescut , vecina care nu exista a declarat ca aveam lumina aprinsa permanent si cva de genu , de ma bufnit si rasul cand am citit pe ce baza mi se continua acest control judiciar si nu am nici o putere sa scap de el , datimi pedeapsa pentru plantele alea si lasatima naiba sa ma duc la munca sa pot manca ca nu am ce manca daca ma tineti acasa , au trecut deja 3 luni si inca m.ai am control judiciar , o iau razna in adevaratul sens al cuvantului , fac o prostie cu adevarat grava , nu pot munci nu am ce manca , stau pe capu lu mama neputincios , pe un ajutor social al ei , pot scrie o carte din cele intamplate si cate si m.ai cate .
credeti ca acest lucru ma va opri sa m.ai fumez acest drog !? credeti ca traficul de droguri se va opri vreodata !? vor aparea mereu si mereu alti traficanti pana cand va fi legala, acest lucru nu va inceta lafel si prostitutia , prefer sa merg la o dama de companie care este cu analizele la zi decat sa ma duc la una de pe strada sa ma imbolnavesc si sa bag bani in buzunaru la un peste asa si cu iarba prefer sa o fumez cat m.ai naturala nu legalele care au fost scoase pe piata -astea sant adevarate droguri . Cine nu este deacord cu legalizarea canabisului , biserica cumva si mahari tigarilor !? inca m.ai avem comunisti la putere si inca sunt legi comuniste - asta e romania in 2018 - nu realizeaza beneficile care le potate avea statul legalizand prostitutia si canabisul / turisti care vor veni in tara / investitiile cu drag / medicina a recunoscu beneficiile acestu i drog
sunt fumator de peste 10 ani nu am luato razna pana in prezent , sunt un om normal si sanatos
am 3 luni de cand nu am m.ai fumat iarba si vreau sa spun ca am slabit 10 kg si sunt foarte depresiv in aceste momente , nu imi cere corpu acest drog doar vointa mea de a fuma pentru a ma linisti a uita cumva de probleme , pentru a scapa de stres . Nu ati baut vreodata un ceai din muguri ca sa cunoasteti ce benefici poate avea acest drog , continuati sa ne faceti drogati dependenti / mentalitate de romani invidiosi plini de ura , se cheltuie bani pe amarati ca mine si nimeni nu face nimic , nici nu am curaj sa ies in strada pentru acest drog sa fie legalizat ca ma inchide direct .
In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut fapta si ca sunt consumator de aproximativ 10 ani.
avocatul din oficiu mi.a sugerat sa optez pentru pedeapsa cu suspendare de pana la 2 ani
eu insa din cate am citit pe internet nu ma avantajeaza , deoarece nu ma m.ai pot angaja nicaieri cu cazierul patat si dureaza si mult pana se termina acel termen + amenda ori zile in folosul comunitati + ca trebui sa anunt cand plec, unde plec si sa ma prezint la nustiu ce termen la un ofiter special desemnat
as opta pentru o amenda administrativa/penala, o rata pe luna in acel termen de doi ani , am dovedit ca nu am venituri ori sa prestez munca in folosul comunitati dar nu stiu exact cat ar fi amenda pentru fapta mea ori zilele de munca si daca optez pentru amenda tot raman cu cazierul patat!? ma poate lamuri cineva!? Multumesc