avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate colt

Activitate colt

Răspuns la discuția admitere inm
Gavril a scris:

O intrebare:

Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, în scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un folos material injust : a) constitutie infractiune b) constitutie infractiunea de inselaciune; c) constitutie tentativa la inselaciune.

cititi atent si daca sunteti siguri .. raspundeti.
Răspuns la discuția Denuntare calomnioasa
dati un raspuns va rog.Un organ constatator efectueaza defectuos un control, drept pentru care fac o plangere parchetului la >abuz in serviciu>primesc raspuns de la parchet ca fapta nu prezinta pericol social si nu incepe urmarirea penala,cel mult va fi luate masuri de ordin administrativ de sefii lui erarhici.Acum celui care i-am facut aceasta plingere face si el la rindul lui o plangere.In instanta,in civil acel proces vrebal de contraventie care a fost intocmit gresit dupa perioada prescriptiei inca nu e solutionat .Dati-mi un raspuns daca procurorul va incepe urmarirea penala si va trimite dosarul in instanta .Va multumesc.Daca eu pot fi incriminat de aceasta plangere?