avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

SALUT ! imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?legile le -am gasit pe site dar cartile care trebuie sa le citesc,ce autori,etc?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 09:13, 23 Noiembrie 2007

pai si de unde ar trebui sa cunoastem aceasta bibliografie ? care ar fi sursa ei ?
vroiam sa stiu dupa ce carti invatati voi
sa vad dc am cumparat cartile pe vcare le aveti si voi
In general cartile cu editura de Bucuresti Boroi, Neagu,Mitrache, Filpas, Beleiu,Statescu si Barsan,etc.
Buna, voi ce carti de grile folositi?In afara de Voineag ce mai este pentru admitere la inm?
O intrebare:

Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, în scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un folos material injust : a) constitutie infractiune b) constitutie infractiunea de inselaciune; c) constitutie tentativa la inselaciune.

cititi atent si daca sunteti siguri .. raspundeti.

Alte discuții în legătură

Grile 2002-2003 felis felis as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;) (vezi toată discuția)
Admitere barou 2015 burundy17 burundy17 Saluatre, Pentru ca doar ce ne-am \\"jucat\\" sansa pentru examenul de anul acesta, si pentru ca unii dintre noi ( cei 91% ) au picat, in cazul in care ne ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)