avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Denuntare calomnioasa
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Denuntare calomnioasa

Am un cetatean care ma tot da in judecata
pe nedrept si vreau sa-l dau in judecata pentru denuntare calomnioasa Se poate asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Floexe , utilizator 18:04, 15 Noiembrie 2011
Nu - l mai posta peste tot.
pe ce temei te da in judecata?
Daca doresti o lamurire, da detalii, care sunt motivele pentru care de tot da in judecata. Banuiesc ca va cunoasteti bine si aveti ceva de impartitit, eu de exemplu nu de pot da in judecata ca nu stiu cine esti si cu ce te ocupi ca sa pot forumla ceva impotirva ta, trebuia ca sa am ceva care sa nu imi convina. Sfatul meu este sa prezinti cazul sau cazurile reale daca exista sau pur si simplu te joci.
Problema nu e ca te da in judecata, asta o poate face orisicine, tu spune speta ca noi sa putem spune daca are si castig de cauza.
denuntarea calomnioasa este o infractiune si se refera la cu totul altceva. in situatia dv. puteti solicita amendarea adversarului pentru abuz de drept procesual ori pur si simplu invedera sa se refuze concursul instantei in a-i examina cererile.

exceptand ca este off topic ....

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios (art.259 c.p. - denuntarea calomnioasa) robert900 robert900 Buna! Doresc sa va supun atentiei urmatoarea speta: N si V merg intr-un local de alimentatie publica, in timpul programului de functionare si consuma ... (vezi toată discuția)
Colegul de birou mi-a facut plangere penala riana01 riana01 Buna ziua, Am nevoie de un ajutor in cazul meu.Colegul meu de birou mi-a facut plangere penala pentru abuz in serviciu, deoarece la solicitarea unui sef ... (vezi toată discuția)
Plingeri mincinoase Costica33 Costica33 S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez. Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)