avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Denisa Cosmescu

Activitate Denisa Cosmescu

Bună seara! Am obținut o hotarare judecatoreasca prin care tatal meu a fost obligat la plata pensiei de intretinere față de mine de la data inaintarii cererii de chemare in judecata si in continuare, insa el a inceput sa plateasca de la data emiterii hotararii judecatoresti. Banii din intervalul inaintarii cererii si emiterii hotararii nu i-am putut recupera. Pot apela la un executor judecatoresc, chiar daca el sustine si chiar a si dovedit ca nu detine bunuri in proprietatea sa?
Răspuns la discuția Pensie intretinere major
Hotărârea spune că pârâtul are obligația de a plăti de la data introducerii acțiunii, dar, așa cum v-am spus, dumnealui nu respectă acest lucru, plătind de la data pronunțării hotărârii. În acest caz, cum ar trebui să procedez?
Răspuns la discuția Pensie intretinere major
Pur si simplu, mi-am facut contul de curand si nu stiam la ce se refera acest titlu. Il mai pot modifica?
Bună ziua! Am avut un proces cu tatăl meu referitor la o pensie de întreținere. Anterior deschiderii acțiunii în instanță, pensia era în cuantum de 75 de lei. Cererea mea a fost formulată pentru ca pensia să fie majorată. Instanța s-a pronunțat în favoarea mea, iar pensia a fost majorata. Insă, dumnealui acum platește pensia de la data pronunțării hotărârii judecătorești și nu de la data introducerii acțiunii în instanță. Cum să procedez pentru a-mi recupera banii?