avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie întreținere
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie întreținere

Bună seara! Am obținut o hotarare judecatoreasca prin care tatal meu a fost obligat la plata pensiei de intretinere față de mine de la data inaintarii cererii de chemare in judecata si in continuare, insa el a inceput sa plateasca de la data emiterii hotararii judecatoresti. Banii din intervalul inaintarii cererii si emiterii hotararii nu i-am putut recupera. Pot apela la un executor judecatoresc, chiar daca el sustine si chiar a si dovedit ca nu detine bunuri in proprietatea sa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Denisa Cosmescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:29, 20 Octombrie 2018
Buna seara,
Da puteti, se va putea pune poprire si pe conturi sau pe salariu sau venit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepunere in executare sentinta plata pensie intretinere A. A. Dupa emiterea unei hotarari judecatoresti prin care se stabileste plata pensiei de intretinere, unitatea militara la care lucreaza debitorul refuza sa puna in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul ... omkkap omkkap Bună ziua Dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul trebuie sa mi acorde o suma de bani, dar în decizia judecătorească nu este specificat ... (vezi toată discuția)
Motive respingere cerere de micsorare pensie doina44 doina44 Buna ziua, am 2 probleme : 1.anul trecut in mai s-a stabilit o pensie alimentara de 450Euro pentru tatal copilului meu, cu plata de la ramanerea definitiva ... (vezi toată discuția)