avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate Mina30

Activitate Mina30

George121@ a scris:

George121@ a scris:

Si eu sunt in aceiasi situați.Mia fost ridicată masina de poliția jud Bacău din fata Rarului motivînd faptul că masina este data furată.Precizez ca am si eu dovezi cum ca an cump masina plus act facut cu martori

Eu acum aștept sa se rezolve in penal sa mi recapăt banii!. Dar Dumnezeu știe dk mi-o da ala vreun ban, daca o fi vândut vreo câteva masini de astea de zeci de mii de euro, ii convine omului sa stea la puscarie vreo câteva luni!. Oricum ar fi dk el nu mi da banii, o sa dau in judecată poliția si RAR ul care au înmatriculat o deși era data furata!

George121@ a scris:

George121@ a scris:

Si eu sunt in aceiasi situați.Mia fost ridicată masina de poliția jud Bacău din fata Rarului motivînd faptul că masina este data furată.Precizez ca am si eu dovezi cum ca an cump masina plus act facut cu martori

Wow!. Tot la Bacau...așadar, ma conving si mai mult ca este o rețea întreaga acolo de corupți!. Haideți sa ne strângem toti cei înșelați de Jud Bacau si sa facem un miting acolo. Sa se sesizeze cinevade mai sus. Trebuie sa i împiedicam pe ăștia sa mai păcălească lumea !

George121@ a scris:

George121@ a scris:

Wow!. Tot la Bacau...așadar, ma conving si mai mult ca este o rețea întreaga acolo de corupți!. Haideți sa ne strângem toti cei înșelați de Jud Bacau si sa facem un miting acolo. Sa se sesizeze cinevade mai sus. Trebuie sa i împiedicam pe ăștia sa mai păcălească lumea !
Răspuns la discuția Inselaciune

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Trebuie sa faceti o plangere penala pentru ins sva constituiti parte civila cu contravaloarea autoturismului, daca se dovedeste ca nu ati stiut ca este furat ,.

Logic, ca nu am știut!. Cine ar cumpara un autoturism declarat furat. Poliția din Bacau a știut de existența acestei mașinii, ca se afla la ei la Bacau, si nu s-a dus sa o ridice si astfel îi impiedica sa o mai vândă, sa însele lumea!
Discuție Inselaciune
Cum pot sa-mi recuperez banii de la o persoana care m a înșelat, prin vânzarea unui autoturism luat pe credit din uk?.autoturismul era înmatriculat definitiv pe romania.acum mi l a confiscat.iar vânzătorul e urmărit penal pt furt calificat din uk si înșelăciune. Multumesc. O zi buna!
Buna ziua!. Ce ati m-ai facut cu autoturismul?. Si eu sunt intr-un caz asemanator. Am cumpărat de la Bacau un bmw serie 5. Care a fost înmatriculat pe romania definitiv, deși era luat pe credit din uk. Cand am mers s o trec pe numele meu la Înmatriculări, in loc de numere noii, mi-a spus ca masina apare furata. Mi-a fost confiscata. Si acum aștept sa-mi recuperez banii de la cel care mi-a vândut-o.