avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselaciune

Cum pot sa-mi recuperez banii de la o persoana care m a înșelat, prin vânzarea unui autoturism luat pe credit din uk?.autoturismul era înmatriculat definitiv pe romania.acum mi l a confiscat.iar vânzătorul e urmărit penal pt furt calificat din uk si înșelăciune. Multumesc. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Mina30 , utilizator 09:56, 4 Februarie 2018
Trebuie sa faceti o plangere penala pentru inselaciune si va constituiti parte civila cu contravaloarea autoturismului, daca se dovedeste ca nu ati stiut ca este furat ,.

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Trebuie sa faceti o plangere penala pentru ins sva constituiti parte civila cu contravaloarea autoturismului, daca se dovedeste ca nu ati stiut ca este furat ,.

Logic, ca nu am știut!. Cine ar cumpara un autoturism declarat furat. Poliția din Bacau a știut de existența acestei mașinii, ca se afla la ei la Bacau, si nu s-a dus sa o ridice si astfel îi impiedica sa o mai vândă, sa însele lumea!
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
Mina30, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat la cumpărarea unei mașini din uk, de fapt era cumpărată în leasing. sunt șanse să-mi recuperez banii? henrimm henrimm Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu o mare problema, Mai exact\" Am cumparat de o saptamana o masina adusa de cineva din UK, Am verificat masina la ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină înmatriculată, care ulterior s-a dovedit a fi furată. cum este posibil să fie înmatriculată o astfel de mașină și ce pot face ca să-mi recuperez banii? ContSters463957 ContSters463957 Bună ziua vă scriu în speranța că voi primi un răspuns din partea unei persoane autorizate în acest domeniu. Am cumpărat în ianuarie 2018 un ... (vezi toată discuția)
Furt auto neo_35 neo_35 Am cumparat o masina inmatriculata in Romania care la prima vedere ar fi fost in regula cu toate actele necesare( carte , talon, factura fiscala, fisa de ... (vezi toată discuția)