Daca lucrez in invatamant si mi s-a gresit salariul, unde fac reclamatie? Contabilul ma amana de cateva luni, dar nu cred ca are de gand sa repare ceva.
Probabil nu a platit contributiile si nu vrea sa va dea in preaviz sa beneficiati de somaj. Dar mi se pare absurd, doar n-o sa va forteze sa va dati demisia ca sa stea el linistit. Mare grija ce vrea sa faca, nu va lasati pacaliti. Ar trebui sa te interesezi tu la contabila firmei sau chiar la Casa de sanatate, pensii, somaj sa vezi dacavi s-au virat contributiile. Pt ca de oprit din salariu sigur au stiut sa opreasca. Sa nu te trezesti pe urma ca nu ai platit si nu poti beneficia de somaj sau de indemnizatia de cresterea copilului. Daca ramai fara serviciu iti poti plati tu personal contributiile, sa fii acoperita. Si esti gravida in 4 luni presupun ca ai instiintat conducerea in scris despre acest lucru. In rest, toate cele bune si o sarcina usoara! ;)
Stupida situatie, sper ca nu ai folosit numele tau real in joc. #-o Internetul e inca o jungla, nu cred ca poti trage pe cineva la raspundere, nu vad cum ai putea dovedi ca nu ai fost tu cel care a vorbit urat.. Poate doar cu ip-ul computerului de la care s-a intrat. In fine, cei care ti-au facut asa ceva nu s-au respectat pe ei insisi, nu stiu sa joace sau sa piarda.
Colegei mele careia i-am dus dosarul la casa de pensii sa intreb mai bine ce si cum i s-a spus ca are dreptul la 53 si 6 luni, deci la anul.. Asta pt ca nu are indeajuns de multi ani in grupa a II-a. Daca avea macar 6 ani la grupa a II-a se putea pensiona!